Ezt is lehet gyakorolni...

közzétéve: 2021. november 21., vasárnapBlog

"Ha nő vagy, tanulj meg férfiésszel gondolkodni, ha férfi vagy, tanulj meg nőül." Ezt a mondatot egy kitűnő táncospár nyilatkozta.

Fantasztikus mondat , hiszen nem véletlenül ajánlják gyakran párkapcsolati terápián , hogy menjenek a párok táncolni. Most nem azért írok, mert párokat buzdítani szeretnék a táncra, hanem egyszerűen csak írok a saját meglátásomról, és keresem a kapcsolódást a tánc és a párkapcsolat között. 

Kezdem azzal, hogy van a parkett ahol a táncosok táncolnak . Egy jól körbe határolt terület. Valójában a férfi felelőssége és feladata, hogy ezen a területen belül maradjanak tánc közben.  Akár még csukott szemmel is táncolhat a nő, mert ugye a táncban a legfontosabb, hogy a férfi vezet, és a nő bízik a férfiban illetve a nő engedi a férfit vezetni . Szerintem a párkapcsolatban sincs másképp.

A nő elképesztő mozdulatokat és koreográfiát mutat be, hihetetlen munkát rak bele, akár többet is, mint a férfi. A férfi szerepe az ,hogy adja a stabilitást, a leglátványosabb tánclépések  után elkapja a nőt, aki biztonsággal érkezik a karjaiba, közben a férfi előrre lát ,  érzi , hogy hol van a parkett széle, mert onnantól már veszélyes.  A nőt csodáljuk az elképesztően sexi ruhájában. Azt nézzük , hogy ebben a ruhában mennyire tud nőies lenni, de ehhez az kell , hogy legyen ott egy magabiztos stabil férfi, aki vezeti a párját. Pont úgy, mint egy párkapcsolatban.(kellene lennie)

Véleményem szerint ahhoz , hogy a tánc vagyis a párkapcsolat energiával teli , könnyed, szabad és harmónikus legyen, ahhoz kőkemény őszinteségre van szükség. 

A valódi őszinteség az önmagunkhoz való őszinteséggel kezdődik! Van egy jó hírem : ezt is lehet gyakorolniJ

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem