Ne halogasd...

közzétéve: 2021. november 15., hétfőBlog

Reggel korán felkelni, gyorsan készülődni. Gyerekeket kelteni.  Gyors öltözködés, könyörgés, hiszti,aztán sírással indulni (bölcsi+ovi). Munka egész nap, főnök kikészít, rohanás a gyerekekért délután. Kell néhány dolog a boltból, bevásárlás, hiszti +sírás, kis séta  vagy játszótér. Otthon egy kis TV, apa hazaér kis hancúrozás, játék,közös vacsora, fürdés , sírás, hiszti , altatás. És ez egy közepes erősségű  nap.

Aztán a két ember találkozik a nappaliban, vélhetőleg 21.00 órakor hullafáradtan.

Itt az idő, amikor a párkapcsolatot ápolni kellene. Itt az idő, amikor romantikát kellene vinni a párkapcsolatba. Ez az időszak amikor sexuális életüket kellene élniük. Ez az a kis idő, amikor beszélgetni kellene egymással.

Nem véletlenül írtam a” kellene” szót annyiszor. Mert gyakran elérkezik oda  a pár, hogy már csak gondolnak rá, hogy mit "kellene” kezdeniük egymással, mit "kellene” kezdeniük az estével. Mert rohadt fáradtak, mert este már egy nehéz nap után alig van kedvük bármihez. Inkább a TV-t nézik. És a ”kellene ” gondolatok után már csak az elengedés a teljes elhidegülés van, az egymás mellett bamba együttélés ÉVEKIG!

Ez az a pillanat, amikor még viszonylag könnyebben vissza tudod fordítani az irányt a teljes elhidegüléstől. Tehát már érzed, hogy nem lesz ez így jó, és nem csak elintézed annyival, hogy majd megoldódik.

Jó döntés, ha ezért segítővel kezdesz dolgozni. Segít közelebb vinni önmagadhoz és a párodhoz. Könnyebben fel tudod tárni a valódi problémádat és az igényeidet. Feltárt igényeidhez jól megvalósítható célokat is tudsz kitűzni.

 

Ne halogasd!

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem