Rólam

Én úgy érzem számodra az a legfontosabb, hogy én hogyan gondolkodom, és valójában ki vagyok.

Biztosan az is felmerül benned, hogy hol lehet egy metszéspont a Te és az én életemben, vagy - ”hogy a francba tud nekem segíteni ez a fickó, egyáltalán volt-e már hasonló cipőben?”.

Ha már az én oldalamat olvasod, akkor a válaszom: igen, voltam! Sokszor kerültem kilátástalan anyagi helyzetbe, voltak sikeres és voltak kudarcba fulladt vállalkozásaim. Volt, hogy folyamatosan ugyanazokba a hibákba estem, áltattam magam, hazugságban éltem, érzékeltem a problémákat, és vártam, hogy majd maguktól megoldódnak. Nem oldódtak meg.

Én sem születtem tökéletesnek, de felismertem azt, ha bizonyos dolgokat nem kezelek/tervezek/csinálok jól, és ahhoz, hogy ne kövessem el újra, meg kell őket oldanom, meg kell találnom, hol van a "rendszeremben" a hiba. Hiszek abban, hogy erre a világra fejlődni jöttünk, fejlődésünk kulcsa pedig ott van bennünk.

Így lettem coach. Ez az elhatározás sok év után fogalmazódott meg bennem, rájöttem mi okozott nekem örömet a korábbi tevékenységeim kapcsán: az motivál, hogy azok az emberek akikkel együtt dolgozok vagy együtt működünk, azoknak egyszerűen csak jobb legyen. Ez az érzés nem egy tanult valami, hanem belülről jön és ez vitt közelebb és közelebb ahhoz, hogy én is segítőként dolgozzak.

A coaching egy tökéletes technika arra, hogy megértsd a jelenlegi helyzeted és elindulj a megoldás felé.  

12 éve dolgozom vállalkozóként. A Laurus Fejlesztő központnál tanultam a coachingot és itt is képeztem tovább magamat a párkapcsolat -és család témakörben is, a szakmában elismert tanároktól. Évekig oktattam jógát és tartottam fitness órákat. Szinte minden nap sportolok. Velencén élünk gyönyörű feleségemmel és két csodálatos kislányunkkal.

Tóbiás Gábor

 

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem